[bug #58994] VPP PWM still enabled at the end of programming process

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #58994] VPP PWM still enabled at the end of programming process

Kevin Cuzner-2
URL:
  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?58994>

                 Summary: VPP PWM still enabled at the end of programming
process
                 Project: AVR Downloader/UploaDEr
            Submitted by: None
            Submitted on: Sat 22 Aug 2020 10:01:32 AM UTC
                Category: None
                Severity: 3 - Normal
                Priority: 5 - Normal
              Item Group: None
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
         Originator Name: Dmitrii Chernukhin
        Originator Email: [hidden email]
             Open/Closed: Open
                 Release: SVN snapshot
         Discussion Lock: Any
     Programmer hardware: pickit2
             Device type:

    _______________________________________________________

Details:

I'm using a clone of original PICkit 2 and noticed sound which means voltage
boost circuit is enabled at the end of the flashing of device. As I can see
there is no PWM off command in _pickit2_disable_ function. So I added these
lines:
333:        SCR_VPP_PWM_OFF,
334:        SCR_DELAY_2(.01)
to *pickit2.c* file and it solved my issue.




    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <https://savannah.nongnu.org/bugs/?58994>

_______________________________________________
  Message sent via Savannah
  https://savannah.nongnu.org/