[bug #47718] "lfuse reads as" not displayed in verbose mode - SOLUTION

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[bug #47718] "lfuse reads as" not displayed in verbose mode - SOLUTION

Joerg Wunsch-6
URL:
  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?47718>

                 Summary: "lfuse reads as" not displayed in verbose mode -
SOLUTION
                 Project: AVR Downloader/UploaDEr
            Submitted by: krupski
            Submitted on: Sun 17 Apr 2016 01:25:39 AM GMT
                Category: None
                Severity: 3 - Normal
                Priority: 5 - Normal
              Item Group: None
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
         Originator Name: Krupski
        Originator Email:
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any

    _______________________________________________________

Details:

In AVRDUDE Version 6.3, the "lfuse reads as XX" display in verbose mode is
missing. There is an error in the source file "safemode.c"

In "safemode.c", line 183 reads:

"        avrdude_message(MSG_DEBUG, "%s: safemode: lfuse reads as %X\n",
progname, safemode_lfuse);"

It should read:

"        avrdude_message(MSG_NOTICE, "%s: safemode: lfuse reads as %X\n",
progname, safemode_lfuse);"

The difference is that "MSG_DEBUG" should be "MSG_NOTICE". A .diff file is
attached.



    _______________________________________________________

File Attachments:


-------------------------------------------------------
Date: Sun 17 Apr 2016 01:25:39 AM GMT  Name: safemode.c.diff  Size: 215B   By:
krupski
&quot;.diff&quot; file comparing original with fix
<http://savannah.nongnu.org/bugs/download.php?file_id=36952>

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?47718>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
avrdude-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/avrdude-dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[bug #47718] "lfuse reads as" not displayed in verbose mode - SOLUTION

Joerg Wunsch-6
Update of bug #47718 (project avrdude):

                  Status:                    None => Fixed                  
             Assigned to:                    None => joerg_wunsch          
             Open/Closed:                    Open => Closed                
                 Release:                    None => 6.3                    

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #1:

Fixed in r1395, thanks!

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?47718>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.nongnu.org/


_______________________________________________
avrdude-dev mailing list
[hidden email]
https://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/avrdude-dev
Loading...